Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
19.07.2020
Bratr Jan Andil: Z lékárníka řeholníkem a mistrem marmelád
Za zdi kláštera se veřejnost dostane jen málokdy. Mnozí se proto domnívají, že řeholníci se oddávají pouze modlitbám a rozjímání a případně pomáhají p... číst celé
14.04.2020
Jak se vyrábí mléčné karamelové krémy?
Mléčné karamelové krémy jsou přírodní a výživné krémy, které Sestry Trapistky v Klášteře Naší Paní nad Vltavou vyrábí tak, že nechají dlouho vařit mlé... číst celé
21.11.2019
Sestry Františkánky otevřeli novou kavárnu v Brně
Teší nás, že sestrám Františkánkam se podařilo v Brne na Grohově ulici otevřít krásnou novou kavárnou. Ve Vincafé Filomenka milosrdné sestry nabízejí ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit.

Doprava zdarma

U objednávek v ČR nad 2 000 Kč ZDARMA

U objednávek ze SR do Zásielkovne SK nad 100 EUR ZDARMA

odběrné místo Zásilkovna ČR: 60 Kč

Česká pošta do balíkovny a na poštu: 99 Kč

Česká pošta balík do ruky: 129 Kč

odběrné místo Zásielkovňa SR: 109 Kč

Zásielkovňa SR na adresu: 169 Kč

 

  1. Úvod
  2. Dobro-Ty slané
  3. Biohořčice s olivami 190g

Biohořčice s olivami 190g

Složení: olivy zelené* a černé* (30%), ocet*, hořčičné semínko*, voda, extra panenský olivový olej*, sůl. Bez konzervantu.*Suroviny pocházející z ekol... celý popis
Dostupnost
skladem
Běžná cena
139 Kč
129 Kč
ks
Číslo produktu:205
hmotnost:190g
výrobce:Trapisti - Opatství Nový dvůr
Kompletní specifikace

Složení: olivy zelené* a černé* (30%), ocet*, hořčičné semínko*, voda, extra panenský olivový olej*, sůl. Bez konzervantu.
*Suroviny pocházející z ekologického zemědělství. CZ-BIO-002.

Průměrný obsah živin ve 100 g: Energetická hodnota: 1058 kJ / 257 kcal. Tuky 25 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 3,1 g. Sacharidy: 1,5 g, z toho cukry: 1,2 g. Bílkoviny: 4,1 g. Sůl: 5 g.

Doporučujeme podávat k červenému masu, bílému masu, drůbeži (kuřeti, krůtě, králíkovi, huse), podávaným za studena i za tepla. K rybám grilovaným, pečeným, studeným uzeninám, šunce, k teplým párkům, klobásům. K přípravě octových omáček, ke studeným i teplým omáčkám.

Oliva je plodem olivovníku, jehož kolébkou je Asie. Kromě zelených oliv, které se sklízejí na podzim, existují i tmavé olivy sklízené začátkem prosince. Nejde o odlišnou odrůdu. Zelené olivy jsou jen nezralou formou oliv tmavých.

Vyrábí se z nich velmi kvalitní olivový olej a používají se také v různých jídlech. Kvality oliv a olivového oleje využívali již staří Řekové. Olivy mají podle vědců velmi kladný vliv na lidský organismus. Díky svým detioxidačním účinkům hrají velkou roli v boji proti stárnutí, civilizačním a srdečním chorobám, pomocí olivového oleje lze pomoci v léčbě mnohých kožních onemocnění. Zlepšují trávení a chuť k jídlu. Několik oliv před hlavním jídlem pomůže zvýšit hladinu žaludečních šťáv, a tak urychlit trávení. Také jsou výživné a dobré.

Kde nás najdete

Klášterní dobro-Ty s.r.o.
Ke Krči 576/36
147 00  Praha 4 - Braník

 

 

Kontakty
Jiří Hála
Jiří Hála
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz