Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
23.08.2021
Mniši, kteří vyrábějí kosmetiku
Kontemplativní kláštery jsou místa modlitby. Zároveň je mnišský způsob života propojen s prací, kterou se bratři živí. Trapisté v Česku například vyrá... číst celé
01.02.2021
Čokoláda bez mléka – sestry trapistky z Poličan začnou vyrábět od března 2021 nové druhy čokolád
Sestry trapistky z Poličan rozšiřují výrobu svých vynikajících ručně připravovaných čokolád o nové druhy.   Gianduja - nugátová čokoláda bez mléka ... číst celé
19.07.2020
Bratr Jan Andil: Z lékárníka řeholníkem a mistrem marmelád
Za zdi kláštera se veřejnost dostane jen málokdy. Mnozí se proto domnívají, že řeholníci se oddávají pouze modlitbám a rozjímání a případně pomáhají p... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit.

Doprava zdarma

Objednávky v ČR nad 2 200 Kč ZDARMA

Zásilkovna výdejní místo do hmotnosti 5KG ČR: 65 Kč

Zásilkovna na adresu ČR: 119 Kč

Česká pošta na poštu: 99 Kč
Česká pošta balík do ruky: 129 Kč

Objednávky ze SR do Zásielkovne

nad 100 EUR ZDARMA

Zásielkovňa výdejní místo SR: 4,31 EUR

Zásielkovňa na adresu SR - kurýr: 6,68 EUR

 

Platba:

Bezhotovostní převod ČR/SR, QR kod pouze ČR: 0 Kč

Dobírka: 30 Kč/ 1,19 EUR

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Kde nás najdete

Klášterní dobro-Ty s.r.o.
Ke Krči 576/36
147 00  Praha 4 - Braník

 

 

Kontakty
Jiří Hála
Jiří Hála
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz