Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
19.07.2020
Bratr Jan Andil: Z lékárníka řeholníkem a mistrem marmelád
Za zdi kláštera se veřejnost dostane jen málokdy. Mnozí se proto domnívají, že řeholníci se oddávají pouze modlitbám a rozjímání a případně pomáhají p... číst celé
14.04.2020
Jak se vyrábí mléčné karamelové krémy?
Mléčné karamelové krémy jsou přírodní a výživné krémy, které Sestry Trapistky v Klášteře Naší Paní nad Vltavou vyrábí tak, že nechají dlouho vařit mlé... číst celé
21.11.2019
Sestry Františkánky otevřeli novou kavárnu v Brně
Teší nás, že sestrám Františkánkam se podařilo v Brne na Grohově ulici otevřít krásnou novou kavárnou. Ve Vincafé Filomenka milosrdné sestry nabízejí ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit.

Doprava zdarma

U objednávek v ČR nad 2 000 Kč ZDARMA

U objednávek ze SR do Zásielkovne nad 100 EUR ZDARMA

Zásilkovna odběrné místo ČR: 65 Kč

Česká pošta do balíkovny a na poštu: 99 Kč

Česká pošta balík do ruky: 129 Kč

Zásielkovňa odběrné místo SR: 109 Kč

Zásielkovňa na adresu SR: 169 Kč

 


 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Klášterní dobro-Ty s.r.o., se sídlem Ke Krči 576/36, IČ 08671788, zapsaná u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 322966 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé: Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice

  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Kde nás najdete

Klášterní dobro-Ty s.r.o.
Ke Krči 576/36
147 00  Praha 4 - Braník

 

 

Kontakty
Jiří Hála
Jiří Hála
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz