Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
01.02.2021
Čokoláda bez mléka – sestry trapistky z Poličan začnou vyrábět od března 2021 nové druhy čokolád
Sestry trapistky z Poličan rozšiřují výrobu svých vynikajících ručně připravovaných čokolád o nové druhy.   Gianduja - nugátová čokoláda bez mléka ... číst celé
19.07.2020
Bratr Jan Andil: Z lékárníka řeholníkem a mistrem marmelád
Za zdi kláštera se veřejnost dostane jen málokdy. Mnozí se proto domnívají, že řeholníci se oddávají pouze modlitbám a rozjímání a případně pomáhají p... číst celé
14.04.2020
Jak se vyrábí mléčné karamelové krémy?
Mléčné karamelové krémy jsou přírodní a výživné krémy, které Sestry Trapistky v Klášteře Naší Paní nad Vltavou vyrábí tak, že nechají dlouho vařit mlé... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit.

Doprava zdarma

Objednávky v ČR nad 2 000 Kč ZDARMA

Zásilkovna výdejní místo ČR: 65 Kč

Zásikovna na adresu ČR: 119 Kč

Česká pošta na poštu: 99 Kč

Česká pošta balík do ruky: 129 Kč

 

Objednávky ze SR do Zásielkovne

nad 100 EUR ZDARMA

Zásielkovňa výdejní místo SR: 4,30 EUR

Zásielkovňa na adresu SR - kurýr: 6,68 EUR

 

Platba:

Bezhotovostní převod: 0 Kč

Dobírka: 30 Kč/ 1,18 EUR

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu ..……………. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Kde nás najdete

Klášterní dobro-Ty s.r.o.
Ke Krči 576/36
147 00  Praha 4 - Braník

 

 

Kontakty
Jiří Hála
Jiří Hála
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz