Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
23.08.2021
Mniši, kteří vyrábějí kosmetiku
Kontemplativní kláštery jsou místa modlitby. Zároveň je mnišský způsob života propojen s prací, kterou se bratři živí. Trapisté v Česku například vyrá... číst celé
01.02.2021
Čokoláda bez mléka – sestry trapistky z Poličan začnou vyrábět od března 2021 nové druhy čokolád
Sestry trapistky z Poličan rozšiřují výrobu svých vynikajících ručně připravovaných čokolád o nové druhy.   Gianduja - nugátová čokoláda bez mléka ... číst celé
19.07.2020
Bratr Jan Andil: Z lékárníka řeholníkem a mistrem marmelád
Za zdi kláštera se veřejnost dostane jen málokdy. Mnozí se proto domnívají, že řeholníci se oddávají pouze modlitbám a rozjímání a případně pomáhají p... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit.

Doprava zdarma

Objednávky v ČR nad 2 200 Kč ZDARMA

Zásilkovna výdejní místo do hmotnosti 5KG ČR: 65 Kč

Zásilkovna na adresu ČR: 119 Kč

Česká pošta na poštu: 99 Kč
Česká pošta balík do ruky: 129 Kč

Objednávky ze SR do Zásielkovne

nad 100 EUR ZDARMA

Zásielkovňa výdejní místo SR: 4,31 EUR

Zásielkovňa na adresu SR - kurýr: 6,68 EUR

 

Platba:

Bezhotovostní převod ČR/SR, QR kod pouze ČR: 0 Kč

Dobírka: 30 Kč/ 1,19 EUR

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Klášterní dobro-Ty s.r.o., se sídlem Ke Krči 576/36, IČ 08671788, zapsaná u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 322966 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Kde nás najdete

Klášterní dobro-Ty s.r.o.
Ke Krči 576/36
147 00  Praha 4 - Braník

 

 

Kontakty
Jiří Hála
Jiří Hála
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz